Praha, Zakopane, Krakow ?

Turen er utsatt til sommeren 2007.

Vi reiser fra Trondheim tidlig fredag morgen, til Oslo og Kielferja. Ankommer Kiel lørdag morgen og kjører direkte til Praha. Ankomst på kvelden, middag på hotellet om kvelden.

Søndag formiddag er det byvandring. På sen ettermiddag leier vi båt på elva, med middag og alle rettigheter. Bar-runde på kvelden.

Mandag kjører vi til Zakopane som er et lite vintersportssted syd i Polen. Meget sjarmerende sted med masse turistaktiviteter også på sommeren. ”Storgata ” vrimler av spisesteder med utegrilling, folkedans og moro.

Tirsdag besøker vi hoppanlegget. I Zakopane er det ikke som i Granåsen på sommeren, tomt. Her er det aktiviteter og underholdning.

Om kvelden besøker vi en svær tømmerbygning som er restaurant med Polske spesialiteter,

de er spesielt dyktig på villsvin, hjort og fugl. Supper er også en del av den Polske meny. Hva med en gedigen buffet her ? Nattklubb etterpå ?

Onsdag drar vi videre til Krakow. Bor på et stort gammelt ” kommunist hotell ” Her blir det også middag.

Torsdag drar vi for å se saltgruvene utenfor Kracow. ” krystallgruven ” skal være noe helt spesielt.

På ettermiddagen gjør vi byvandring Krakow er en stor by med kunstuniversiteter og museer. Kunstnerstudentene selger mye av det de lager på byens gedigne torv. Krystall er også svært billig i Polen. Kvelden fri til egne gjøremål.

Fredag reiser vi til Berlin. Vi får ettermiddag og kveld her uten noe spesielt program hvis ikke noen har noen spesielle forslag/ideer.

Lørdag returnerer vi til Kiel. Enten på turen ned, eller opp vil vi være med den nye Kielferja Colour Fantasy. Vi vil sørge for omvisning.

Kontaktperson: lars@skomsvold.net, eller telefon: 92447544

Se på kartet (kart fra Route 66) hvor turen går (numrert fra 1: Kiel til 5: Berlin):

  Egen hjemmeside? ©2021 Firmanett